Hvordan at tage sig af din tatovering: gratis rådgivning.

Den første dag:

Lad forbinding på i mindst fire timer, natten over hvis du modtog tatovering sent før din sleeptime. Sørg for at du kan vaske din tatovering, når du fjerner forbinding. Håndvask det, ingen klude eller svampe, ved hjælp af varme vand & sæbe. Brug vand til at suge ud nogen af forbinding, der stikker. Ikke Rebandage. Vask tatovering mindst to gange om dagen, mens det healing. Lad tatovering tørre ud for en dag, kan du vaske det for at holde den ren i denne periode, efter start anvende huden/hånd conditioning lotion eller let massage A & D salve til tatovering.

Nogle mennesker har været kendt for at udvikle en allergi over for Bacitracin, tredobbelt antibiotikum og andre salver kan indeholde det. Vi vil ikke anbefale den. Ej heller vil vi anbefale almindelig Vaseline. Cremer er sikreste i varmt vejr. At holde det fugtig vil fremskynde helingsprocessen, men din tatovering skal trække vejret. Tunge anvendelse af mineraloliebaserede salver kan kvæle tatoveringen og forårsager et udslæt. Du kan våd din tatovering, men blød ikke i karbad eller brusebad i lang tid, mens det healing.

Hvis du arbejder meget beskidte betingelser eller nødt til at bære stramt tøj, kan du tape tør papertowel over din tatovering. Prøv at bære løst tøj omkring din tatovering. Det er normalt, at din tatovering til at flage ud små stykker af farvet hud, mens det healing, men du ikke ønsker at tvinge det. So… Ikke nogensinde gnide eller ridse på eller vælge din tatovering! Du kan smack det hvis det klør for meget.

Vask din tatovering oftere, hvis du arbejder i nærheden af fedt, kemikalier, snavs, eller hvis du fik din tatovering i eller i nærheden af et høj-bakterier område som armhule, baller eller kønsdele. Udsæt ikke tatovering klor, salt, alkohol eller solen i 10 dage. Pas på med cremer indeholdende overdrevent alkoholforbrug.

Kun udsætte tatovering for at lange perioder i solen efter det fuldt ud er helet og derefter med en stærk solcreme anvendes, for at beskytte det mod fading virkninger af stråling. Tatoveringer tager normalt 7-10 dage til at helbrede.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *