Sådan kommer du tilbage efter en konkurs

Bouncing tilbage efter en nylig konkurs udfordrende, men muligt. Til at begynde med, vil du nødt til at genopbygge kredit, hvilket indebærer åbning nye konti. Hvis du har brug https://lånhurtig.dk/ for et nyt køretøj, kan finansiering en bil efter en konkurs være et smart træk. Auto lån er nemme at kvalificere sig til. Således kan du få godkendt med forfærdelig kredit.

Hvordan at undgå høje renter?

Hvis din konkurs blev for nylig udskrevet, kan høje renter være uundgåelig. Men der er måder at købe en ny bil uden at betale flere procentpoint over det aktuelle gennemsnit. Desværre, der er nogle mennesker betaler renter 18% eller mere.

For at undgå høje gebyrer, udsætte finansiering en ny eller brugt bil. I stedet forsøge at få en sikrede kreditkort. Foretage rettidig betaling for omkring et år. I gang, vil forbedre din kredit score, gør det muligt at få en bil lån med en rente på 9 eller 10 procent.

Vælg et brugt køretøj til finansiering

Hvis du håber at forbedre kredit ved at finansiere et køretøj, vælge at finansiere en lille mængde. Således, selv med en høj rente, kan du modtage overkommelige betalinger. En anden taktik indebærer overtagelse af bilen købsprocessen. I stedet for at tillade forhandler at afgøre informere månedlige betalinger og lånets løbetid, forhandler af hvor meget du er villig til at betale. Din ideelle månedlige betaling bør omfatte finansiering gebyrer.

Bruge en Subprime Auto lån långiver

Efter en konkurs er subprime långivere behjælpelig med at hjælpe folk sikkert auto lånefinansiering. Nogle långivere er lyssky. På den anden side et stort antal långivere forstå din situation og forsøge at tilbyde overkommelige løsninger. Hvis du bruger en automatisk lån mægler, har du mulighed for at modtage forskellige tilbud fra forskellige subprime långivere. Dette er ideel til at foretage sammenligninger og vælge de bedste lån.

Ansøge om lån med en cautionsmænd

Hvis du håber at få en bil lån med en lav rente, kan det hjælpe for at ansøge om lån ved hjælp af en cautionsmænd. Co-signers eller co-låntagere bliver ansvarlig for lånet, hvis du ikke er i stand til at betale. Hvis din cautionsmænd har ekstraordinære kredit, kan du kvalificere sig til en lav rente på din auto lån.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *