Ved hjælp af artikler til at opbygge din liste

Hvordan føler du når du se websider i Google-søgning med dit navn? Det overrasker mig i øjeblikket, hver gang Google alert oplyser mig, at en mere webside med mit navn er blevet indekseret.

Men hvorfor ville Google indeksere disse sider? Jeg husker, indsender blot én side, da min første hjemmeside kom i eksistens. Alligevel viser Google-søgning med mit navn op tusindvis af sider.

Årsagen er ikke svært at finde. Det er på grund af mine artikler, der offentliggøres på mange websteder. Dette er en af privilegier for at være en forfatter – gratis reklame for måneder og år efter artikler er indsendt til bare par ezines.

Dette og mange andre funktioner gør artikler effektive køretøjer at finde opt-in fører. Hvis du offentliggør relevante og nyttige artikler på din hjemmeside eller blog, kan du medtage en webformular til at indsamle kontaktoplysninger for interesserede. Dette vil sikre, at kun dem, der har interesse i emnet for artiklerne vil søge yderligere oplysninger.

Når du indsende artikler til ezines, har du mulighed for at tilføje en ressource box. Dette er hvor du kan fortælle læserne om dig selv og hvordan de kan få flere oplysninger. Din artikel giver dig bred offentliggørelse, opbygge din troværdighed og hjælpe dig med at oprette dig selv som en ekspert på området. Det er forbløffende, hvor dine artikler er samlet op af så mange forskellige hjemmesider og ezines og distribueret med viral effekt.

I nogen marketing indsats er det nemmere at finde ivrige kunder først og derefter tilbyde egnede produkter, som vil tilfredsstille deres forventninger. Dine artikler kan hjælpe dig gøre netop. Det vil først tiltrække folk, der søger oplysninger om løsning af deres problemer, bekymringer eller ønske. Dem, der ønsker at vide mere vil bede om det og du får flere mennesker i din liste. Du får en chance for at kontakte din liste flere gange og forsøge at fjerne enhver frygt eller tvivl om de kan have om hvad du har at tilbyde. Du skal sælge dig selv så meget som dit produkt og igen du opnå dette med dine artikler.

“list” bør betragtes og behandles som en liste over venner. Du bør forsøge at oprette forbindelse til dem. på følelsesmæssige plan. Dette er en afgørende faktor i opbygning af relationer. Din hensigt er afsløret af din skriftligt. Derfor er det afgørende at være helt ærlig om den meddelelse, du ønsker at formidle.

Omkostningerne ved at bruge artikler til reklame er ubetydelig. Men det er dybt effektiv. Velskrevet artikel fuld af indhold og nyttige oplysninger vil hjælpe i opbygge din liste som deltage i flere abonnenter. Din skriftligt skal kunne producere den forventning, som dine abonnenter vil ser frem til den næste nyhedsbrev.

Dette er et skridt til at gøre listen mere lydhør. Som flere mennesker finde dine artikler interessant og relevant er din konverteringsfrekvens bundet til at stige. Du kender dine abonnenter, du ved, hvad der plager dem og du tilbyde løsninger til dem. De sluttede listen derfor i første omgang. Fastholde en liste er så vigtigt som at bygge det. Jo længere din abonnenter forblive loyale over for dig, jo mere de vil stole på dig og de er mere tilbøjelige til at lytte til deres råd.

Det forekommer, at der er en naturlig sammenhæng mellem skrive artikler og opbygge en liste. De artikler, du ser på nettet har karakterer af deres egne. De præsenteres i samtale form, som om nogen taler til dig. Dette er forskelligt fra artiklerne din finde i trykte medier, hvor artiklerne tendens til at være er flere essay-type. Denne unikke funktion af net-baserede artikler gør dem velegnet til nyhedsbreve. E-mails er mest almindelige medium for at opretholde kontakt med din liste. Du er i stand til at kommunikere til dem med jævne mellemrum og gradvist fjerne deres ængstelse.

Når du har en voksende liste dit mål bør være at bevare det for levetid. Du og din liste er bundet af en fælles interesse og personlige forhold. Dette er dit vigtigste aktiv-reallønnen for din markedsføring indsats.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *