American Express blå: Smart kreditkort

1999 bebudet starten på en serie af banebrydende kreditkort innovationer, med American Express konsekvent som pioner. Den første moderniseret produkt – RFID indlejret blå fra American Express kreditkort – var en vinder, ikke kun på grund af teknologien, men også på grund af de overbevisende funktioner dette kort til forbrugerne.

Fire år senere, chipkort funktioner af blå fra American Express kreditkort blev forstærket af en anden industri lån først: ID KeeperSM, en smart card ansøgning designet specielt til deres blå fra American Express kreditkort.

Smart Card fordele

Der er primært to fordele forbundet med brugen af smart card-teknologien af din blå fra American Express kreditkort, nemlig sikkerhed og bekvemmelighed.

Sikkerhed: svindel med kreditkort er produktiv, med den største forekomst påvirker fjerntransaktioner som dem, du foretager via internettet. Problemet med magnetkort teknologi er, at det er let at kopiere og at det ikke er kodet. Din blå fra American Express kreditkort smart chip bruger avanceret kodning metoder og er næsten umuligt at manipulere med. Når du bruger det med din Smart kortlæser for at gøre internettransaktioner, din transaktion er godkendt mindst to gange og du helt fjerne internettrusler som “Man in the middle” og “Trojanske heste”, at optage og Kør igen brugernavne og adgangskoder.

Bekvemmelighed: Chip på din blå fra American Express kreditkort gemmer dine personlige oplysninger. Derfor, du ikke længere behøver at udfylde formularer, hvis du ikke ønsker at. Chippen kan udføre denne service på dine vegne. Smart-chip også holder styr på dine foretrukne websteder og gældende login detaljer. Ud over at være praktisk, sikrer det også, at du ender på virkelige og ikke på et bevidst falsk websted.

Aktivere tjenesten Smart Card

For at drage fordel af Chipkortfaciliteter din blå fra American Express kreditkort, skal du købe en chipkortlæser fra American Express for en nominel gebyr. Smart card-læser er en ekstern enhed, som du opretter forbindelse til din PC eller notebook.

For at downloade softwaren, du bare indsætte din blå fra American Express kreditkort i læseren og følg vejledningen på skærmen. Under installationen, vil du være i stand til at oprette din egen personlige profil med dine foretrukne shopping webadresser, login detaljer for de forskellige steder, og andre detaljer vil du normalt levere når der indgås en internet transaktion med din blå fra amerikanske Express kreditkort. Du vil også blive bedt om at oprette en PIN-kode for ekstra sikkerhed.

Interessant nok, og på trods af eskalerende bedrageri på nettet, er amerikanere bagefter deres europæiske og asiatiske kolleger i engagerende med Chipkortfaciliteter er integreret i blå fra American Express kreditkort. Det er helt sikkert værd at genoverveje din position, hvis du ikke har endnu opnået en læser og ID KeeperSM software. Mens Svindelværnet du nyde som en del af din blå fra American Express kreditkort pakke vil sikre, at du ikke efterlades ud af lommen, der er-blandt andet – gener i forbindelse med et bedrageri hævde at tage hensyn til.

Chipkort er her at bo og de vil være at få bedre og bedre. Vær ikke alt for overrasket, hvis et kreditkort med en indbygget biometrisk chip (fingeraftrykslæser) snart vises på markedet: disse chipkort er under afprøvning i dette øjeblik. Faktisk ikke være alt for overrasket enten hvis de første til at lancere denne type af kreditkort er American Express. Med deres kontinuerlig kørsel til at holde tilføje værdi til deres kunder gennem udnyttelse af løftestangsvirkningen teknologi, er chancerne gode, at de vil!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *