En Ebay sælger tjekliste.

At være en sælger er et stort ansvar, og undertiden du måske føler som om du ikke gør alt, hvad du skal være. Denne enkle tjekliste vil hjælpe dig holde styr på tingene.

Har du fundet ud af alt, hvad du kunne eventuelt om dine varer? Prøv at skrive deres navne i en søgemaskine – du kan finde ud af noget, du ikke vidste. Hvis en anden sælger det samme som dig, derefter altid forsøge at give flere oplysninger om det end de gør.

Overvåger du konkurrencen? Holde altid øje med hvor meget andre elementer, der er den samme som eller lignende til din sælger, og hvilke priser de bliver tilbudt på. Der er som regel megen mening i at starte en fast pris auktion for $100, når en anden sælger varen til $90.

Har du billeder af varerne? Det er værd at tage sig tid til at fotografere dine emner, især hvis du har et digitalt kamera. Hvis du får seriøs omkring eBay men ikke har et kamera, så vil du sandsynligvis ønsker at investere i en på et tidspunkt.

Er du e-maile dine sælgere? Det er værd at sende en kort e-mail når transaktioner skal igennem: noget i retning af et simpelt “Tak for køber min vare, lad mig vide, hvornår du har sendt betaling”. Følge op med “Tak for din betaling, jeg har sendt din [elementnavn] i dag”. Du vil blive overrasket over hvor mange problemer du vil undgå blot ved at kommunikere på denne måde.

Også, er du tjekker dine e-mails? Husk, at potentielle købere kan sende dig email om noget til enhver tid, og ikke besvare disse e-mails vil bare gøre dem gå andetsteds i stedet for at købe fra dig.

Har din vare beskrivelse sider alt, at købere skal vide? Hvis du planlægger at tilbyde internationale levering, så er det godt at lave en liste over afgifterne til forskellige amter og vise det på hver auktion. Hvis du har nogen specielle vilkår og betingelser (for eksempel, hvis du vil give en tilbagebetaling på enhver vare, så længe det ikke har været åbnet), skal derefter du sørge for disse vises også.

Har du indpakning dine elementer korrekt? Din indpakningen skal være professionel for den bedste indtryk: Brug passende størrelse konvolutter eller parceller, Pak varen i bobleplast til at stoppe det fra at blive beskadiget, og udskrive etiketter i stedet for håndskrift adresser. Åh, og altid bruge førsteklasses post – Vær ikke billige.

Kan du følge? Det er værd at sende ud en e-mail et par dage efter bogføring af en vare, at sige “er alt okay med dit køb? Jeg håber du fik det og det var som forventet.” Dette lyder måske som giver kunden mulighed for at klage, men du bør forsøge at hjælpe dine kunder, ikke tage deres penge og køre.

At være en rigtig god eBay sælger, mere end noget andet, handler om at give virkelig god og ærlig kundeservice. Det er den kun idiotsikker måde at beskytte dit omdømme. Selvfølgelig, kan du være undrende nu om det er virkelig værd at alt bøvlet at få et godt ry på eBay. Ikke vil folk købe fra dig alligevel, og kunne du bare åbne en ny konto, hvis det virkelig kommer til det? Vores næste e-mail vil sætte dig straight.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *